• Zaterdag 17 september

    Vv Tzum VR1 – CVO / Ouwe Syl VR1

    Nou, daar waren we weer hoor. De zomerstop zit er weer op. We zijn al een aantal weken bezig met trainen (vrij pittig, overigens), maar trainen en een wedstrijd is toch ook weer anders. Wat fijn dat CVO / Ouwe Syl op zoek was naar een team om tegen te oefenen. Dit is een nieuw combinatieteam. Leuk dat het gelukt is om dat op te zetten!

    De Fuel Power in Tzum was helaas afgelast door de regen, maar wij laten ons niet kennen. Het veld was prima en gelukkig konden we droog aan de wedstrijd beginnen.

    Eerlijk is eerlijk, wij waren de betere partij 😉, zeker de eerste helft. In de rust benoemde Jacob dat het kaatsen en opbouwen eigenlijk best oké ging (dat mag ook wel eens na, voor sommigen al flink, meer dan 5 jaar erop trainen. De tweede helft was even zoeken, maar Elisah scoorde uiteindelijk alle 4 doelpunten, dus we mogen niet klagen. Stabiel achterin, een aansluitend en scherp middenveld en snelheid voorin, geen slecht voorteken voor deze competitie.

    Het bleef 4 – 0. Nu maar zien of we komende zaterdag uit tegen Deinum ook kunnen opbouwen als er wat minder ruimte op het veld ligt.