• Waterpoortboys vr1-Vv Tzum vr1

  Vanavond mochten wij onze wedstrijd inhalen tegen Waterpoortboys(girls) in Sneek.
  In een koude maar bijna droge avond. Na een redelijk snelle warming-up begonnen we om half 8 met de wedstrijd. De eerste 10 minuten moesten we even inkomen. We waren wat slordig waardoor Waterpoortboys er een paar keer doorheen kwamen. Dit zonder succes voor hen.
  In de 22ste minuut liep Alida geweldig vrij en wist zij de 0-1 te maken! Vanaf dat moment zaten we goed in het spel. Meerdere pogingen werden door ons gedaan. Na een assist van Melissa wist Siebrich in de 27ste minuut de 0-2 te maken. Helaas door miscommunicatie wisten zij na de aftrap gelijk de 1-2 te maken..
  Even werden wij slordig en kregen de Waterpoortboys nog wat kansen, maar al snel zaten wij weer in de wedstrijd.
  Na wat kansen aan beide kanten gingen we de rust in met 1-2.

  Na een extra kan warme thee die we kregen van een lieve man in de rust omdat het zo koud was. Begon de tweede helft.
  Door een slordige bal van het middenveld en helaas te laat reageren van de achterhoede stonden wij in de 50ste minuut 2-2. Waterpoortboys zag er weer heil in en kregen meerdere kansen.
  Gelukkig wisten wij meer goals te voorkomen. In de 70ste minuut wist Marrit de 2-3 te maken. Hierna bleven de kansen voor ons komen. In de 80ste minuut schoot Marrit haar tweede in het doel 2-4. Al snel hierna wist Marrit ook de 2-5 te scoren! Om precies te zijn in de 83ste minuut.
  Na een paar mislukte pogingen van Waterpoortboys en nog een schot van Roos op goal, floot te scheidsrechter af.
  Een mooie 2-5 winst!
  Zaterdag spelen wij om 14:30 thuis tegen CVO/Ouwe Syl. Vandaag hadden wij veel publiek van ons langs de lijn! Komen jullie zaterdag ook?