• Fc Harlingen vr1 - vv Tzum vr1

Wedstrijd FC Harlingen dames 1 tegen VV Tzum dames 1

Op maandagavond om 20 uur ging het fluitsignaal en begon onze wedstrijd in Harlingen.
    We speelden op kunstgras hier moesten wij erg aan wennen.
    In de 11de minuut was er een grote kans voor Harlingen maar helaas was dit een missertje.
    Dit werd vervolgd door een mooie kans van Gerbrich helaas was dit ook een missertje.
    In de 16e minuut had Gerbrich nog een mooie kans maar helaas ging deze richting de Poiesz.
    In de 30ste minuut weet Harlingen de bal in het net te schieten. Helaas 1-0
    Al snel wist Melissa het goal van Harlingen te vinden en maakte de 1-1.
    Harlingen had een paar goeie ballen naar ons goal geschoten maar daar was Ingrid die de ballen wist tegen te houden.
    In de 40ste minuut ging Gerbrich in duel en moest helaas het veld verlaten met een vervelende blessure.
    We schrokken allemaal van Gerbrich en hier wost Harlingen raad mee. Maar gelukkig was daar Annerigt die de bal van de doellijn wist te halen.
    Toen was het rust. Waar heel Nederland bezuinigt op het warme water in verband de gas prijzen konden wij in Harlingen de bidons alleen maar vullen met heet water. Koud water was hier geen optieā€¦
    We gingen weer vrolijk verder met de wedstrijd. Al hoewel de dames van Harlingen onze shirts wel wisten te vinden.
    Het werd 2-1 en later al snel 3-1.
    Wel hadden we nog een aantal kansen en Jildou had nog mooie kansen ze schoot de bal vanaf de middellijn naar het goal. Maar ook Harlingen had helaas een keeper.
    Om 22:00 uur was de wedstrijd afgelopen en gingen we snel douchen en naar huis!

Volgende week maandag avond spelen we in Sneek.