• 2-2

    Afgelopen woensdag mochten we op avond aantreden tegen mulier. Op papier zou dit geen moeilijke wedstrijd moeten zijn. Mulier de nummer laatst en wij staan tweede op de ranglijst. Echter weten we dat mulier een aantal goede spelers heeft en het toch altijd een lastige ploeg blijkt te zijn. We hebben voor deze wedstrijd vier weken niet gespeeld, dus het wedstrijdritme zit er niet meer in.
    We starten goed met in de tiende minuut al een goal van Marrit. We blijven de eerste twintig minuten goed voetballen, daarna zakken we wat in en laten we mulier tikken. Dit resulteert dan in de 25e minuut in 1-1. In de rust krijgen we een peptalk van Jacob en na wat wisselingen krijgen we helaas nog steeds geen grip op de wedstrijd. Mulier scoort dan ook de 2-1. Onze Anita, die weer terug is van haar zwangerschapsverlof, komt weer op haar oude vertrouwde plekje op de laatste man waardoor Annerigt door kan schuiven. Dit brengt weer wat druk naar voren. We krijgen weer wat vertrouwen en weten nog de 2-2 te maken. Dit was dan ook de uitslag van deze wedstrijd.
    Met nog steeds een tweede plek, 24 punten uit 11 wedstrijden gaan we vol goede moed verder in deze competitie. We spelen zaterdag 25 maart de eerstvolgende wedstrijd: uit tegen Scharnegoutum om 12.00u.