• 0-3 winst

    Vandaag speelden we om 14.45 uit in Bolsward. We moesten er even in komen, maar al snel viel de eerste goal. Door een mooie actie van Anna en Gerbrich kwam Marrit voor het goal van de tegenstanders en scoorde ze de 0-1. Even later viel ook de 0-2, wederom door Marrit. Door een mooie voorzet van Gerbrich kwam Marrit vrij voor de goal. Ook de 0-3 viel binnen deze eerste helft. Myrthe gaf een mooie voorzet op Marrit en die maakte wederom een goal. In deze eerste helft had Bolsward ook een aantal aanvallen, maar dankzij de goede acties van de verdediging en onze keeper konden we de teller op nul houden.

    In de rust kregen we uiteraard een praatje van Jacob. We waren dan misschien niet zo scherp, maar dankzij 3 mooie aanvallen stonden we toch maar mooi 0-3 voor.

    De tweede helft was iedereen heel wat feller. Maar Bolsward ook zeker. Bolsward heeft vele aanvallen gehad, maar deze zijn gestopt door de verdediging. Ook onze keeper heeft een paar mooie reddingen gehad. De vrije trap van Bolsward wist Ingrid met een mooie redding uit de goal te houden. De wedstrijd eindigde met 0-3 winst voor VV Tzum!