Tzum Jo12-1 speelt gelijk tegen Top '63 Jo12-1
10-02-2019 13:51
Zaterdag 9 februari, VVTzum tegen Top 63 uit Sneek.
We waren goed met ze allen aan het voetballen, het was koud maar dat maakte ons niet uit.
Het waaide heel hard en daar hadden we best veel last van.
De bal ging door de wind amper naar voren.
De eerste goal maakte Keano, wat een mooie goal en we stonden 1-0 voor.
Toen scoorde Simon en daarna nog een keer Simon.
In de rust was het 3-1 voor ons.
De tegenstander was ook goed bezig met voetballen, we waren aan elkaar gewaagd.
Uiteindelijk hebben we gelijk gespeeld en was de eindstand 3-3.
We hebben heel goed gespeeld met ze allen en Allard was ook weer fantastisch aan het keepen goed gedaan Allard.
Dytmar de Groot
Tzum JO15-1G Kampioen najaar 2018
22-12-2018 13:56
Vandaag zaterdag 22 december werd het team van VV Tzum JO15-1G gehuldigd vanwege hun behaalde kampioenschap dit najaarseizoen. Het team, welke onder leiding staat van Damian, Joey en Kevin hebben dit seizoen 10 wedstrijden gespeeld. Hiervan werden er 9 gewonnen en de laatste wedstrijd werd gelijk gespeeld. Dat laatse puntje hadden ze echt nodig om het kampioenschap binnen te halen want DFC zat er wel heel dicht op, met toen maar 5 doelpunten verschil. Tzum heeft 72 doelpunten voor en maar 6 tegen. Een zeer mooi resultaat.
Vanochtend de huldiging door 3 bestuursleden, de jongens en meiden en trainers hebben een mooie troffee overhandigd gekregen en een bloemetje. Vervolgens zijn ze op de platte kar, met Wijbren achter het stuur van de trekker,door het dorp gegaan. Gelukkig was het droog op dat moment en kwam er ook nog een klein zonnetje tevoorschijn. Na de rondrit was het tijd voor een patatje en limonade. Vervolgens zijn ze voldaan weer naar huis gegaan. Na de winterstop als het goed is naar VV Tzum JO16-1. Wens iedereen hele fijne feestdagen toe. Klik maar op de foto voor de foto’s
Foto's Tzum 1 - Foarut 23
16-12-2018 15:00
Trainingspakken
12-12-2018 18:07
Trainingspakken kunnen weer besteld worden. Vanaf maat 116. Er zijn dames en heren modellen.
De kosten zijn 50 euro, voor de jeugd 45 euro.
Graag via de mail; vvtzum@gmail.com.
Graag bij het bestellen de maat en de initialen dit er op moeten door geven.

AANVULLENDE INFORMATIE
Voor het bestellen zijn er minimaal 10 nodig
Dus moeten er eerst meer bestellingen binnenkomen voordat wij de bestellingen kunnen plaatsen
Onze excuses hiervoor
Tzum Jo9-1 verliest met 8-7 uit bij Workum Jo9-1
09-12-2018 21:12
1 december mochten we naar Workum toe om te voetballen.
We hadden er erg veel zin in.
De jongens moesten spelen op het voetbalveld helemaal achter in ,
wel handig als er een moeder op krukken loopt "geen probleem "zei ze .
We begonnen sterk maar Workum was net iets beter .
Noah maakte vier mooie doelpunten maar Workum zes ,dat was de ruststand
Tzum kwam goed uit de box en ze begonnen mooi en sterk te voetballen .
Workum maakte nog een paar doelpunten maar Tzum ook.
Het werd nog spannend Redmer maakt een heel mooi doelpunt .
Goed gevoetbald maar net verloren met 8-7
Groeten van Sybren-Jan
... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...