Veel strijd in de laatste competitie wedstrijd van Tzum E1
30-05-2010 20:08
Zaterdagmorgen 29 mei 2010 speelde Tzum E1 de laatste competitie wedstrijd thuis tegen Blauw-Wit '34 E6. Om 10:30 uur ging het fluitsignaal van Wijbren de scheids en begon men meteen zeer fanatiek te voetballen. Ook al heeft dit team de "kampioenstitel" al in de pocket, deze laatste wedstrijd zal men gaan winnen. Al vrij snel in de wedstrijd bleek dat Blauw-Wit ook nog wel wat punten wil gaan behalen deze wedstrijd, maar niet echt op een eerlijke en normale manier van voetballen. Er waren dan ook erg veel overtredingen in het spel en moest de scheids erg vaak waarschuwen op Blauw-Wit. Gelukkig komt Tzum al in de eerste helft op 3 - 0 voorsprong en kunnen ze opgelucht de kleedbox in om even bij te komen en wat te gaan drinken.
Afscheid Willemien de Groot
25-05-2010 22:14
Vandaag heeft Tzum F1 zijn laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld bij Zeerobben. Ook was dit voor Willemien haar laatste wedstrijd als leidster bij dit team. Helaas moeten we weer afscheid nemen van Willemien. Willemien werd, geheel verrast, door de jeugdcoordinator van VV Tzum in het zonnetje gezet. Volgend seizoen zal Klaas Meinsma samen met Casper dit team gaan trainen en begeleiden.
Klik hier voor enkele foto's van het afscheid van Willemien. Willemien: nogmaals bedankt voor je inzet.
F1 pakt na zenuwslopende laatste wedstrijd toch nog 3 punten
25-05-2010 21:57
Tzum F1 heeft vanavond met 3-4 gewonnen van Zeerobben F3G. Lees hier binnenkort het wedstrijdverslag.
Kijk hier voor de wedstrijd foto's
Afscheid Wietse Meinsma
22-05-2010 22:29
Vandaag werd Wietse Meinsma in het zonnetje gezet. Na jarenlang trouwe dienst heeft Wietse vandaag zijn laatste wedstrijden gespeeld tijdens het mixtoernooi. Wietse werd bedankt namens de trainer/ cq leider van het 2de elftal, Andre Tamminga. Ook namens het team heeft Geart Oosterhaven Wietse bedankt voor zijn geweldige inzet de afgelopen jaren. Wietse bedankt en kijk hier voor de foto's