Nieuwsberichten
... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...
Tzum CG1 verliest wedstrijd van hun ouders.....
12-06-2014 20:07

Als laatste activiteit van het seizoen was woensdagavond de voetbalwedstrijd van Tzum CG! tegen hun ouders.
Twee bijna volledige selecties namen het onder prima (warme) weersomstandigheden tegen elkaar op.
De aftrap was voor de ouders en in de eerste helft bleven doelpunten uit. Na de ranja kwamen de ouders het scherpst uit de boxen en kwamen via Willem Stevens en Baukje Ypenga op een 0-2 voorsprong.
Keeper Theo had medelij met de jeugd en verspeelde de bal knullig aan Welmoed waarna Maaike geheel vrij voor de goal stond en beheerst binnen schoot, 1-2! Vrijwel meteen hierop was het Anne Aardema die de wedstrijd besliste door simpel binnen te tikken; 1-3. Na de fotoshoot was het tijd voor een frisse welverdiende consumptie!!
klik hier voor de wedstrijd foto's
Dames J&T toernooi Vries
12-06-2014 14:53
Lees hier het verslag van de Dames. Bekijk hier de foto's van de voetbalwedstrijden van zaterdag. Klik hier voor de foto's van de eerste wedstrijd op zondag en voor de laatste twee wedstrijden kun je nog even na genieten door hier te klikken. Veel kijkplezier en Dames en trainert, bedankt voor het fijne weekend;-)
Tzum C1G verliest van SDS C2
30-05-2014 19:46
Woensdag avond 21 mei.
Eerste Jeugdvoetbalkamp afgesloten!
29-05-2014 16:43
De afgelopen dagen - woensdag 28 en donderdag 29 mei stond bij de VV Tzum in het teken van een Voetbalkamp voor de jongste jeugd.
Bijna alle spelers van de F-jes, E-tjes en de ME1 waren hierbij aanwezig.
Vanwege het slechte weer op woensdag moest het programma enigszins aangepast worden.
Alle activiteiten waren buiten gepland, maar nu hebben we een spellenparcour, een Vossenjacht, kinderdisco en film zien in de tent of kantine gedaan. Hierna was het bed tijd De jongens "sliepen" in de kleedruimtes en de meiden in een tent van de Familie van der Sluis. Donderdagochtend om half acht zaten ze allemaal weer aan een ontbijt in de kantine!
Vervolgens is er een spel Levend Kwartet gedaan en vanaf 10.00 uur was er het 4 tegen 4 toernooi.
Na een broodje knakworst is er nog 8 tegen 8 gespeeld en om 14.00 uur is dit kamp weer afgesloten.
Het 4 tegen 4 toernooi werd gewonnen door het team van AZ, met Jorrit Palma, Steven Koster, Rijan Kaandorp, Jessy Bok en Gerben Pieter Palma!

Klik hier voor de foto's gemaakt door Amarins.
Stralende afsluiting voetbalseizoen
26-05-2014 20:13
Afgelopen zaterdag (24 mei) was de afsluiting van het voetbalseizoen van de VV Tzum.
Onder prima weersomstandigheden werd er een Mix toernooi gehouden met 5 teams. Het team van Recht voor de Raap, met Ane Piet Strikwerda, Erwin Atsma, Erwin Hoekstra,Johan Kaandorp, Wijbren Zijlstra, Hauke van der Meulen, Corrie Hoekstra en keepster Tjitske van der Sluis, werd winnaar van dit toernooi.
Vanaf 17.00 uur kon er gebarbecued worden door de ruim 60 aanwezigen. Even na de finale van de Champions Legue was de laatste ronde en ging men weer huiswaarts. Ook nu weer een geslaagd evenement!

Klik hier voor de foto's van het mix toernooi
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS