Tzum JO12-1 wint uit bij S.F Deinum JO12-1
25-03-2019 16:57
23 maart 2019
VV Tzum tegen SF Deinum
We moesten vroeg op staan deze zaterdagochtend omdat wij om 8.10uur in de auto naar Deinum moesten vertrekken. Fffft (gefluit) de wedstrijd was begonnen. Allard viel als eerste aan, maar werd onder uit getakeld. Daarna waren er een paar aanvallen van beide teams waarna uit het niets Duko in de aanval kwam maar deze schoot op de paal.

Time out 2 minuten.
De 2e helft begon met een aanval van wederom Duko, deze gaf een voorzet op Keano en Keano scort 0-1. De bal werd weer naar voren gespeeld waardoor Simon 0-2 scoorde voor Tzum. Hierna kwam Deinum met een sterke aanval en schoot, maar Joey hield hem tegen.
Pauze.
Simon maakte ook de 0-3. Toen zou Duko op het goal schieten maar raakte de bal niet goed maar het werd toch een eigen goal van Deinum. 0-4. Deinum kwam met een aanval toen was het een eigen goal van Tzum 1-4. Toen een mooie pas op Keano en deze maakte de 1-5. Dytmar sloot de wedstrijd af met 1-6 . Een leuke wedstrijd waarin de spelers zeer aan elkaar gewaagd waren.

Duko Jepma
Alle nieuwsberichten bekijken