28-03-15 CVO MD1 - Tzum MD1
Vandaag (28 maart) speelden de meiden van Tzum uit tegen CVO.
De navigatie leidde ons de heenweg langs een echte toeristische route. Aangekomen in Vrouwenparochie konden de meiden zich gaan omkleden voor de warming up.
Tijdens de warming up bleek Melissa nog vrij veel last van haar knie te hebben, dus kon zij zich jammer genoeg meteen weer gaan omkleden.
De meiden van Tzum begonnen de wedstrijd erg goed. Ze hadden veel balbezit en ze hadden CVO ‘onder controle’
Het was een mooie eerste helft. Alise heeft vanuit een mooie aanval weten te scoren! Af en toe was CVO heel gevaarlijk en vanuit zo’n moment wist de ploeg ook te scoren. Ruststand was 1-1.
Gerbrich ging de 2e helft op goal, omdat Cilke ook heel graag wilde voetballen.
De 2e helft begon weer erg goed voor Tzum. Iedereen werkte ontzettend hard en zo wist Tzum 2x te scoren. Verder in de wedstrijd krabbelde CVO weer terug. Het werd nog erg spannend toen ook zij wisten te scoren.
Eindstand 2-3, een mooie winst voor de meiden uit Tzum!!!
Met een enkelblessure voor Alise en heel wat blauwe plekken voor Yannah konden de meiden richting de kleedkamer om daar onder een veel te hete douche te gaan staan…!

Jullie hebben weer goed gespeeld meiden, hou deze speelwijze vol tot het eind van de competitie!
Zaterdag 16 maart

Tzum 1 - Berlikum 3