12-09-15 Workum MD1 - Tzum MD1
Voetbalverslag van zaterdag 12 september : Workum MD1- Tzum MD1

De eerste wedstrijd weer van het seizoen. De “fammen “hebben er weer reuze zin in. Na het vertrek van Gerbrich en Melissa mogen we Bianca en Ingrid Hiemstra verwelkomen in het team zo ook Lena die het coachen overneemt van Michaela.

Na de warming- up konden de meiden los met 8 tegen 8 en 2 wissels van Tzum. De tzummer “fammen” begonnen de wedstrijd zeer sterk met gelijk veel balbezit en in de 5e minuut al een doelpunt van Jildau. Een goed begin en daaruit resulteerde al snel een tweede goal van Anke. Bianca en Ingrid werden ook al snel ingezet om ook het wedstrijdspelen goed onder de knie te krijgen. De Workumer dames probeerden tot tweemaal toe te scoren maar zonder resultaat,  de Tzummers  waren te sterk en met Alise die nog 3 goals maakte sloten we de eerste helft super goed af.

Met Ingrid in de tweede helft als keeper  en een aantal veranderingen in de opstelling werd al snel het 6e doelpunt gemaakt door Henrike. De Workumer dames probeerden nog tot het eind toe te scoren maar helaas ze kregen dit niet voor elkaar. Met nog een goal van Alise, Jildau en een eigen doelpunt sloten we de wedstrijd af met 0-10. Super goed gedaan!!!!!