05-06-15 J&T Toernooi
5/7-6-15 J&T Toernooi vries Dames.

Wat was het weer een top weekend.

 

We vertrokken vrijdag avond  rond de klok van 19:00u met prachtig weer en vol goede moed.

Dat prachtige weer was helaas van korte duur. Eenmaal aangekomen moesten de tenten rap opgezet worden want de wolkjes werden steeds donkerder.

We waren dan ook net op tijd, de tenten stonden en de storm begon. Uit veiligheid zijn we met zijn allen in de feesttent gaan schuilen waar een aantal van ons zenuwachtig op hun stoel zaten te schuiven in de hoop dat de tenten goed waterdicht waren en goed vast stonden. Na een uurtje van flitsen, knallen en heel veel regen konden we weer terug naar ons tentenkamp en zowaar de tenten stonden nog en waren waterdicht. Nu was er tijd om op te frissen en klaar te maken voor het feest.

Met hits van toen en nu en een wedstrijdje paal klimmen was het feest weer goed geslaagd.

 

Na, voor een aantal van ons, een kort nachtje was het rond half 9 weer tijd voor het ontbijt in de feest tent, met de traditionele blauwe eieren een stukje brood en koffie waren we klaar voor het toernooi.

Met prachtig weer begonnen we vol goede moed  om 12 uur aan de eerste wedstrijd. Helaas was de goede moed niet genoeg, laat ik het zo zeggen we hebben ons vermaakt en daar gaat het om, toch?

Rond 4 uur waren we klaar met voetballen voor die dag, een klein groepje is gaan zwemmen en de rest is gaan douchen en gaan relaxen bij het tentenkamp, 19:00u was het tijd voor macaroni en pannenkoeken. Na het eten hebben we zitten uitbuiken in de party tent bij de heater. Een aantal van ons zijn in de feesttemt de wedstrijd van barcalona -juventus  gaan kijken en een aantal van ons hebben de oogjes even dicht gedaan. Na de wedstrijd begon het feest in de feesttent weer en ook dat was weer erg gezellig.

 

Zondag ochtend begon wederom rond 09:30 het ontbijt in de feesttent. Om 10:40 begon onze eerste wedstrijd en om 14:30 waren we klaar. Vandaag hebben we 1 punt behaald maar dat mocht de pret niet drukken. Aan de kant werd voor elke actie luidkeels gejuicht door de wissels en de supporters van vvtzum.  We mochten dan niet de finale spelen met ons ene puntje MAAR!! We zijn dit jaar wel weer thuis gekomen met de prachtige fair play cup.

 

Ook mochten we nog goed nieuws ontvangen! Volgend jaar is er gewoon weer J&T Toernooi!

We kijken er nu al weer naar uit.

 

Tot volgend jaar!!
Programma
Zaterdag 16 maart

14:30 uur
Tzum 1 - Berlikum 3
Beetgum Vr1 - Tzum Vr1
10:30 uur
Tzum Jo16-1 - Friesland Jo16-1
09:00 uur
Tzum Jo 12 - Zeerobben Jo12-4
Tzum Jo10-1 -Sjo Warga wws Jo10-1

Zaterdag 23 Maart

12:30 uur
IJVC 2 - Tzum 1
11:00 uur
Amelandia Jo16-1G - Tzum Jo16-1
09:00 uur
S.f Deinum Jo12-1 - Tzum Jo12-1
Frisia JO 10-4 - Tzum JO10-1
Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!