15-11-14 Lions '66 2 - Tzum 1

Harmen -Frits-Reinout-Redmar
Ane Piet - Marco

Wissels: Jurrit, Damian.

Tzum begon aan de aftrap. Na enkele minuten kwam de 0-1 van Reinout! Het duurde niet lang tot een goal van één van de spitsen
van Lions met een trap van ruim 30 meter rechts in de kruising krulde... 1-1. Al snel volgde het volgende doelpunt voor de Lions 1-2.. slechts een paar minuten later kwamen wij terug met een klasse goal van Harmen!! De keeper kon niks beginnen tegen onze flying dutchman Harmen! Lions liet het er niet bij zitten en probeerde te scoren. Een snelle counter voor tzum met een bal op marco die beheerst achter de keeper legt! 1-3. De Lions kwamen nog terug tot 3-3..
De scheids floot af voor de rust.
Na een bak thee en een goeie toespraak van Appie gingen we er weer tegen aan! Harmen eruit Jurrit erin. Al snel kwam er een goeie goal van Reinout! Het bleef rustig de Lions werden meer en meer gestrest ze konden het niet meer belopen. Marco eruit Damian er in. Een paar goeie kansen voor tzum.. Goeie voorzet van Jurrit op Damian maar kopt over ... Keeper trapt uit frits onderschept, een beauty van een steekpass op Reinout en legt hem beheerst in de linker hoek.
Eindstand: 3-5. 3 punten naar
Tzum en die brengt ons op een 6e plaats op de ranglijst!

Volgende week treden wij aan tegen Stormvogels 1 ook dan gaan we die 3 punten in Tzum houden!