12-04-14 VV Tzum Vr1 - SC Berlikum Vr2
Voor vandaag staan de dames van Berlikum op het programma.
Bij winst kunnen we van de laatste plek naar de 3de plek stijgen!
De opstelling is als volgt:
Tjits

Britt Bauk. Alida

Annie

Griet. Jessye. Ali

Anita. Elisah. Hilda

De wedstrijd begint met de aftrap van Berlikum.
Na een tijdje heen en weer gaan en een perfect schot van Hilda, maakt Anita de rebound en scoort Anita de eerste goal.
Snel daarna scoort Elisah de 2-0. Een goed begin van de wedstrijd.
Daarna volgen nog 2 goals van Hilda en nog 1 van Anjali. Anjali maakt haar eerste goal! (In de 7 jaar die ze al bij VV Tzum Vr1 speelt.) Vlak voor rust komt Berlikum voor de goal en helaas gaat deze erin. Net na de aftrap fluit Frank af. Het is rust en het staat 5-1

Met deze ruststand zijn we zeker blij. Jacob waarschuwt ons; we moeten na de rust fel door blijven gaan.

Na de rust gaat het gelijk op. Na een perfecte voorzet van Grietje kopt Hilda de 6-1 in de goal!
Het gaat gelijk op, maar de 7-1 hangt in de lucht. Helaas scoort Berlikum de 6-2, Tjitske kon de bal niet meer redden. 10 min later breekt Berlikum weer uit. Een op een op onze keeper Tjitske. Tjitske komt uit en voorkomt een derde goal van Berlikum. Na 2 overtredingen op Anita en Elisah fluit Frank af. Een 6-2 winst!
We stijgen nu op de ranglijst naar de 3de plaats!

Volgende week spelen we weer thuis tegen Mulier om 11:00 uur.
Tot volgende week!