11-10-14 Tzum Vr2 - Berlikum Vr2
Zaterdag 10 oktober moesten wij tegen Berlikum voetballen. We moesten om 12 uur verzamelen en om kwart over 12 stonden we op het veld voor de warming-up.
Kwart voor 1 was het startschot en kon de wedstrijd beginnen. We begonnen allemaal met goede moed, maar moesten wel even inkomen. De verdediging stond goed vast en de aanval ging steeds beter. We kregen steeds meer kansen, maar maakten ze niet af.
Na ongeveer 20 minuten kreeg Berlikum een kans om te scoren en die kans pakten ze, 0-1. We baalden flink, maar gaven de moed niet op. Na een half uur was iedereen kapot, maar Berlikum zette door. Dit leidde tot de 0-2. We gingen de rust in met 0-2 achterstand. Na een peptalk van Adriaan gingen we er weer voor.
We begonnen weer uitgerust, maar het zat ons niet mee. Berlikum begon steeds beter te voetballen en dat zagen we ook in de stand. Ze scoorden en dat zorgde voor de 0-3 achterstand. We gaven het niet op, maar iedereen was kapot. Berlikum bleef doorgaan en scoorde nog een keer, de 0-4. Nog een paar minuten bikkelen, maar het zat er niet meer in. Het eindsignaal werd gegeven. We gaven elkaar allemaal nog een hand en gingen naar de kleedkamer. Helaas hebben we dus met 0-4 verloren, maar de volgende keer gaan we er weer voor. Tot in Berlikum!

Welmoed van der Woud
Programma
Zaterdag 10 Oktober

14:00 uur Tzum 1 - Vcr 2

15:45 uur Tzum Vr1- Twijzel Sc Vr1

10:00 uur Tzum Jo14-1 - Harkema Opeinde Jo14-1

Zaterdag 17 Oktober

14:30 Uur Tzum Vr1 - Vcr Vr1
Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!