08-06-14 Dames J&T toernooi Vries
Dames hebben leuk voetbalweekend gehad in Vries

Vrijdagmiddag om 15:00 uur vertrokken er al 8 dames + onze trainert naar Vries om een aantal potjes te volleyballen. Helaas was dit geen succes. We hebben 1 wedstrijd gewonnen en de rest verloren, maar dat kwam ook omdat we vaker op de grond lagen te lachen dan stonden te spelen.
Inmiddels is de tweede lichting van het team ook gearriveerd. Alle tenten zijn opgezet en de drankjes gingen er al lekker in. Om het een beetje kort te houden was het vrijdagavond beregezellig.

Zaterdagochtend ging de wekker voor sommigen toch wel erg vroeg, aangezien diegenen ook erg vroeg op bed lagen. Het ontbijt was zoals gewoonlijk in de zeer aangenaam ruikende tent. Gelukkig konden we rustig aan doen aangezien onze eerste wedstrijd pas om 12:00 uur begon. Echter was dit alsnog te vroeg want we hebben de eerste, tweede en laatste wedstrijd verloren. Ook mede doordat het erg warm was. Na de drie wedstrijden hebben we lekker gezwommen, gedoucht en gegeten. Een paar van de dames hebben een lekkere power nap gehad, zodat ze genoeg energie hebben voor het feest vanavond. Ook de zaterdagavond was weer zeer geslaagd. Ik zal jullie de details besparen.

Zondagochtend ging de wekker wederom vroeg. Een paar dames hebben het erg vroeg gemaakt en zijn dus niet helemaal fit. Vandaag hebben we lekker buiten gegeten ipv in de stinkende tent. We begonnen iets scherper aan de wedstrijden dan gister. De eerste twee wedstrijden hebben we gelijk gespeeld. Helaas hebben we de laatste wedstrijd verloren.

Geen prijzen voor ons dit jaar. Maar het was erg gezellig en zeker weer voor herhaling vatbaar!
Volgend seizoen gaan we weer voor een mooi en sportief seizoen. Te beginnen met de trainingsdag

Tot dan!
Zaterdag 12 Juni