19-10-13 Tzum Vr1 - Stiens Vr2
Bekeravontuur dames voorbij

Nadat we van Harlingen VR1, SDS VR1 en Nicator hebben gewonnen in de beker. Werd SC Stiens VR2 geloot voor de volgende ronde in de beker. Afgelopen zaterdag speelden we tegen SC Stiens VR2. Stiens speelt vierde klasse en staan bovenaan. Dit zou dan ook een uitdaging worden.

De opstelling was als volgt: Tjitske op goal, Baukje laatste vrouw met aan de rechterkant Petra aan de linkerkant Klaske en op de voorstop Annie. Op het midden stonden Jessye en Grietje met aan de linkerkant Anjali en aan de rechterkant Anita. Voorin stonden Hilda en Siara.

Na een paar minuten maakte Stiens dan ook een mooie goal. We pakten onszelf bij elkaar en probeerden de gelijkmaker te maken. Met twee kansen en een vrijetrap deden we goed ons best. Helaas resulteerde dit niet tot de gelijkmaker. Na een paar goede reddingen van Tjitske wist Stiens toch te scoren. Toen floot Frank af voor een bakje thee.

We begonnen de tweede helft goed. We hadden een paar goede kansen, helaas waren we toch niet in staat om een goal te maken. De laatste tien minuten waren we conditioneel iets minder en kreeg Stiens veel kansen. Stiens maakte in de laatste minuut nog een goal door een foutje bij ons in de verdediging.
Helaas verloren we deze wedstrijd 0-3. Komende zaterdag zijn we vrij, maar volgende week zaterdag gaan we er weer voor. Dan hebben we een thuiswedstrijd tegen Emmeloord VR2 om half 3.