19-10-13: SDS 3 - Tzum 1
Zaterdagochtend om 11.15 uur verzamelde het team van Tzum zich om in Oosterend tegen het 3e van SDS te spelen! De wedstrijd begon om 12.15. na een Warming-up van een minuut of 20 kon dan de wedstrijd beginnen!

Opstelling: 4-4-2
Doel: Reinout
Verdediging: Erwin H, Redmar, Bouwe, Roelof
Middenveld: Justin, Edwin, Frits, jurrit
Aanval: Ane Piet, Mark

De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd. Na een paar minuten spelen bleek dat de teams redelijk aan elkaar gewaagd waren! Jammer genoeg voor Tzum kregen ze na 10 minuten een penalty tegen, dit was dan ook de 1-0. Vervolgens ging het team genaamd Sterk Door Samenspel er niet minder op voetballen en Tzum moest proberen daar een antwoord op te geven. Maar helaas kon Tzum geen stand houden. Na een minuut of 25 kon SDS aan de verdediging van Tzum ontglippen en maakte door een mooi opgezette aanval de 2-0. Dit was dan ook de stand bij rust!

Na een warm bakje thee konden de teams weer beginnen aan de 2e helft. Na een oppeppend woordje van de trainer ging Tzum er weer voor en begon sterk. Jammer genoeg bleven de goals echter uit. Daar had SDS minder last van en wist vervolgens wel te scoren. De ruimtes werden groter waardoor SDS vrijer kon voetballen en wisten zo de 3-0 en de 4-0 snel te maken. De uiteindelijke uitslag is 5-0 geworden.

Frits