05-10-13 Frisia Vr2 - Tzum Vr1
De dames nog steeds ongeslagen!

Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen de dames van Frisia. Bij de warming up waren we niet helemaal scherp. Dit zagen we in de wedstrijd terug. In de eerste minuut stonden we dan ook al met 1-0 achter. Met veel foute passes hebben we toch na een half uur de 1-1 weten te maken door een mooie goal van Elisah. Net voor de thee maakten de dames van Frisia de 2-1. Toen ging het fluitsignaal van de scheidsrechter voor een bakje thee.
Met een goede preek van Jacob begonnen we vol goede moed met de tweede helft.
Nog steeds zaten we niet lekker in de wedstrijd maar er zat al wat meer pit in dan voor de rust. Uit een goede voorzet maakte Hilda een mooie goal met haar hoofd. En snel daarna scoorde Siara met een KOPBAL de derde goal. Dit was volgens haar de eerste kop goal uit haar carrière. In de slotfase van de wedstrijd had de tegenpartij nog twee goede kansen maar Tjitske heeft ons gered. We hebben de voorsprong kunnen behouden. Wat dus resulteerde in een 2-3 winst.

Nog steeds zijn we ongeslagen en hopen dit zaterdag vol te houden tegen de dames van Lions. We spelen thuis om half 3. We hopen dat jullie ons dan aan komen moedigen!

Nieuwtje: Zaterdag 19 oktober spelen wij thuis, om half 3, de bekerronde tegen Stiens VR2. De dames van stiens spelen vierde klasse. Dus zorg dat je erbij bent!!