30-11-13 Tzum ME1 - Sc Franeker ME1
Vanochtend speelden de meiden van de ME1 tegen de meiden van Franeker.
Hoewel het al vrij snel 0-2 stond speelde Tzum daarna een hele periode heel goed. In eerste instantie was er veel energie nodig om Franeker van scoren af te houden maar dat ging steeds beter en steeds vaker wisten de meiden ook tot voor het doel van Franeker te komen. Helaas lukte het niet op een doelpunt te maken. Franeker scoorde net voor rust nog wel een mooi doelpunt en met een stand van 0-3 gingen de meiden aan de limonade.
Na rust ging het heel lang goed. Tzum had de verdediging goed staan en wist ook nog een paar mooie aanvallen op te zetten. Maar jammer genoeg was het vaak net niet genoeg om echt tot een doelkans te komen. Net als bij de voorgaande wedstrijden duurde de wedstrijd net 5 minuten te lang. De laatste minuten verslapte de concentratie een beetje en wist Franeker nog 2 keer te scoren.
Jammer genoeg weer geen punt(en) maar de meiden hebben mooi gespeeld en de inzet was weer geweldig. Het is mooi om te zien hoe veel plezier de meiden hebben in het voetballen!
Groet Janny Wielenga