16-11-13 Oosterlittens C2 - Tzum C1G
Zaterdag 16 november hebben we een wedstrijd tegen Oosterlittens gespeeld. Het was een leuke wedstrijd en we hebben goed gespeeld. Dit is ook in de uitslag te zien. Het eerste doelpunt van de wedstrijd staat op naam van Willem A. Vrij snel daarna scoorde Arjen de 0-2. Alhoewel Oosterlittens een paar goede aanvallen had, ze scoorden niet. Sven stond namelijk goed te keepen. De 0-3 is gemaakt door Kevin. Hij scoorde met een prachtige effectbal vanuit een vrije trap. Maar toen kwam Oosterlittens op stoom. Als snel scoorden ze 2 doelpunten. Met een stand van 2-3 gingen we de rust in. Spannen dus! In de tweede helft was Tzum de betere ploeg. Maaike scoorde de 2-4 met een mooi doelpunt alleen op de keeper af. De 2-5 is voor Willem A en de laatste is gemaakt door Joey. Een mooi cadeau voor zijn verjaardag. De afwezigen/geblesseerden waren: Klaas, Wiebe, Tsjalle, Timo en Annerigt. Het was een mooie wedstrijd. Eindelijk weer een overwinning voor Tzum C1G!