09-11-13 LSC 1890 C5 - Tzum C1G
Afgelopen zaterdag speelden wij, C1G, tegen Sneek.
Nadat we ons omgekleed hebben beginnen wij aan een goeie warming up want zo warm was het niet. Na de warming up en wat rond getikt te hebben konden we richting het veld waar we de wedstrijd moesten spelen. Nog wat balletjes afronden en de wedstrijd kon beginnen. Het begin van de wedstrijd was goed. We zaten er goed bovenop maar ook Sneek was erg goed. Dit lieten ze blijken door na 10 minuten de 1-0 voorsprong te pakken. Niet veel later volgde ook de 2-0 en de 3-0. Toen gingen de kopjes al wat hangen maar natuurlijk bleef er hoop want het was nog niet afgelopen. Dat lieten we zien want Sven maakte een mooi doelpunt waardoor de stand 3-1 werd. Net voor de rust werd het helaas nog wel 4-1. Dan de rust, even wat limonade en luisteren naar een peptalk van Romano en Willem. Na het kwartiertje kwam de scheids weer en we konden weer de kou in. De wedstrijd ging weer verder en we merkten dat de rust ons goed had gedaan want al snel scoorde Maaike de 4-2 ! Jammer genoeg was deze pret niet langdurig want Sneek liet zien dat ze sterker waren vandaar de 5-2. We bleven knallen en strijden voor de punten en dat was te zien. Joey maakte de 5-3 ! We deden ons best en hoopten op nog een paar doelpunten maar die mochten niet komen. De wedstrijd eindigde met 6-3 en dus drie punten voor Sneek.
Aankomende zaterdag spelen wij om 12.00 uur in Oosterlittens. Wij gaan er weer voor en hopen op de drie punten.

Jitske van der Sluis