02-11-13 Tzum ME1 - SWZ ME1
Afgelopen zaterdag speelden de ME1 van Tzum een spannende wedstrijd tegen de grote meiden van Sneek.
Omdat Jessie niet kon helaas speelden de meisjes 7 tegen 7, zonder wissel dus!

In het begin van de wedstrijd raakte Anke een beetje geblesseerd, waardoor Tzum nog maar met 6 spelers in het veld stonden. Sneek viel aan, maar Gerbrich had een mooie redding in het doel.

Maar helaas Sneek viel weer aan en daar was het eerste doelpunt voor de tegenstander.

Anke kon er gelukkig weer in en zo ontstond er een mooie kans voor Jildau. Marrit was in topvorm vandaag en was veel aan de bal.

Tzum liet zoch niet kisten, maar helaas het mocht niet baten helaas weer een doelpunt voor Sneek.

Tzum kreeg nog vele kansen van o.a Gerbrich, Jildau en Alise en nog een flink schot van Melissa, maar helaas de bal wilde het doel niet in. Helaas heeft Tzum verloren met 2 - 0, maar de meisjes hebben een goede wedstrijd gespeeld, volgende keer beter.

Groetjes Gerbrich en haar mem