28-05-13 SJO Bolsward ME2 - Tzum ME1
Dinsdag 28 Mei mochten de meisjes een wedstrijd inhalen op de avond, tja dit vonden ze prachtig natuurlijk, lekker laat op bed!!!
We gingen naar Bolsward toe en we hadden het weer mee, eindelijk eens.
Ze hadden er zin in en dat bleek wel, want ze hebben goed gevoetbald.
Twee meisjes konden niet meedoen helaas(Jessie en Melissa), maar we hadden een goede vervanger voor onze goede meiden namelijk: Sander Stevens, en hij mocht de hele wedstrijd op keep!
Zoals gewoonlijk stonden er weer flink grote meiden tegenover die van ons, maar goed we laten de moed niet zakken.
In de eerste helft scoorde Anke bijna het eerste doelpunt en Sander had al heel wat tegengehouden, en toen bijna weer een doelpunt voor Anke, helaas ging de bal er niet in!
Vlak voor de pauze hadden we 1 doelpunt tegen.
Na wat lekkere ranja en rust, vol goede moed de tweede helft in. De meiden hadden er zin in. Oei bijna weer een doelpunt voor Bolsward, het was een spannende tweede helft! En ja hoor twee- nul voor Bolsward!
Maar onze meiden zetten door en eindelijk werd de wedstrijd beloond met twee-een, een doelpunt van Anke. Wat waren ze blij.
Met twee- een voor Bolsward zijn we met trots naar huis gekeerd, en natuurlijk een pluimpje voor onze invalkeeper Sander!!!

Gerbrich en Willy
Vrijdag 12 april; aanvang 19.30 uur