23-05-13 CVO MB1 - Tzum MB1
Donderdag 23 mei cvo mb1 -tzum mb1

We vertrokken om 6 uur uit Tzum op weg naar Froubuurt , daar aangekomen hebben we met een enorm kabaal laten horen dat we er waren.

We hadden er allemaal enorm veel zin in, voor een paar de laatste wedstrijd.

Voor de wedstrijd hebben we nog gezellig in een kring gestaan en een peptalk gehad.

We begonnen de wedstrijd super scherp en wisten al gouw dat de bal van ons was en bij ons zou blijven.

We hadden heel veel balbezit alleen wisten we ze niet te maken.

Eenmaal rust , was het tijd voor de peptalk van Alle.

De tweede helft .

We begonnen scherp en hadden weer veel kansen wisten weer niet te scoren, en kregen we een goal tegen.

Na de aftrap zijn we er vol opgegaan en gaf Jikke Sieperda een prachtige paas op Anouk ter Horst en zij maakte hem mooi af , toen stond het weer gelijk.

Maar we waren er nog niet!

We hebben heel veel kansen gekregen maar wisten ze niet er in te krijgen.

En toen kreeg Anke van der Horst de bal mooi in haar voeten gespeeld en rende met de bal naar de achterlijn waar Annerigt Sijbesma al klaar stond om de bal in de kruising te schieten !

En dat deed ze ! toen stond het 1-2 en wouden er meer maken!

We kregen nog prachtige kans en schoot Amarins van der Meulen de bal vol tegen Annerigt Sijbesma haar been aan ! hé balen.

En toen was het ook nog even billenknijpen want het dreigde gelijk te worden !

Een vrije trap voor Cvo, gelukkig stompte weg en die werd naast geschoten door een meisje van Cvo.

En toen was daar eindelijk het fluitsignaal van de scheids ! en de vreugde barste los bij de meiden van tzum !

Als afsluiter hebben Anouk ter Horst & Annerigt Sijbesma hun trainer/leider Alle Tamminga te grazen genomen door de waterzak boven zijn hoofd om te gooien !

We hebben een een top wedstrijd gespeeld en zijn ernorm trots op ons team !
Zaterdag 16 maart

Tzum 1 - Berlikum 3