16-03-13 SC Berlikum MB1 - Tzum MB1
Tzum MB1- Berlikum MB1 16/03/2013
We komen aan in Berlikum en we zien daar dat de meiden van de MB1 al druk aan het sneeuw schuiven zijn. Het hele kunstgras veld was bedekt met een laag sneeuw! Na dat de coaches besloten hadden dat de wedstrijd alsnog doorging, ging iedereen omkleden en beginnen aan de warming-up. Na de opstelling gedaan te hebben begon de wedstrijd. Het ging erg zwaar door de sneeuw heen en het lukte in het begin niet echt. Toen scoorde de tegenpartij. Tzum wist nu dat Berlikum zich niet zou laten tegenhouden door het slechte veld en dus moesten wij er tegenaan. Ondanks dat we nu wel wat beter voetbalden, scoorde de meiden van Berlikum alweer. Even later was het rust.
Na een kopje thee kwam Annerigt Sijbesma op de wissel vanwege pijn aan haar voet, en Johanna Atsma kwam voor haar in de plaats. Tzum voetbalde goed, maar Berlikum was er van overtuigd om te gaan winnen. Zo werd het als eindstand 6-0 voor Berlikum.
Wij hopen volgende keer beter tegen Zeerobben MB1 uit Harlingen
Groetjes,