09-03-13 Nicator MB1 - Tzum MB1
9 maart ’13 VV Nicator – MB1 VV Tzum

Deze zaterdag stond er een wedstrijd tegen Leeuwarden voor ons op de planning. Om 11 uur was iedereen in de kantine.
Er werd nog even telefonisch overlegd met Nicator of de wedstrijd wel door kon gaan i.v.m. het slechte weer maar we moesten er toch aan geloven en stapten in de auto om te vertrekken. Aangekomen in Leeuwarden hebben we ons snel omkgekleed en een goede warming-up gedaan want brrr wat was het koud.
We begonnen de eerste helft met volle moed maar we moesten er nog even inkomen,
al snel was het 1-0 voor Nicator.
We gaven de moed niet op en zetten door. Na een tijdje scoorde Nicator helaas alweer en dit maakte de stand 2-0.
We gingen de rust in met 2-0 achter. In de kleedkamer stond een heerlijk warm bakje thee voor ons klaar zodat we even lekker op konden warmen.
De tweede helft begonnen we met 10 man want Annerigt Terpstra werd helaas ziek.
We hadden de tweede helft wat meer kansjes maar het lukte maar niet om de bal in het goal te krijgen. Nicator daarentegen wel en dit maakte de stand 3-0.
Er werd wat ruiger gespeeld en we hadden een aantal vrije trappen, maar het lukte ons nog steeds niet om te scoren. Nicator scoorde nog een goal en dit maakte het tot 4-0. Niet lang daarna was het eindsignaal en we kropen snel onder de douche en reden daarna weer terug naar Tzum.

Groetjes Welmoed van der Woud