7-12-13 SWZ C4 - Tzum C1G
Zaterdag 7 december, een wedstrijd tegen Sneek Wit Zwart. We vertrokken om 10:15 uur richting Sneek, om daar onze laatste wedstrijd te spelen.
Omdat het onze laatste wedstrijd was, mochten we allemaal zelf kiezen op welke positie we wilden spelen.
We moesten er eerst even inkomen, maar al snel begonnen we sterk te voetballen.
Willem kreeg de bal en scoorde vanaf ongeveer de middellijn met een meesterlijke bal. Wat een supergoal! Hier kregen we weer extra energie van.
Even later kreeg Sneek een penalty, maar door onze wereld keeper Kevin, was het geen goal! We gingen de rust in met 0 - 1! (:

De tweede helft begonnen we weer met goede moed. We deden goed ons best, maar helaas konden we Sneek niet tegen houden, 1 - 1.
Niet veel later scoorde Sneek nog een keer, dit maakte de stand 2 - 1.
We probeerden nog een goal te maken voor gelijkspel, maar helaas was Sneek iets sterker en scoorden hun 3de doelpunt, 3 - 1.
De tweede helft ging iets minder, maar wat hebben we goed gevoetbald, super! We kunnen met een tevreden gevoel op het seizoen terug kijken en na de winterstop gaan we er weer volop tegenaan!

Nadat we gedoucht hadden, kregen we in de kantine nog patat, een frikandel en limonade als afsluiting van het seizoen.
We trainen nog twee weken door, nog een paar keer in de zaal en dan is het seizoen voor ons toch echt afgelopen.

Welmoed van der Woud