14-12-13 MKV ME2 - Tzum ME1
Op zaterdag 14 december moesten de meiden hun laatste wedstrijd spelen voor de winterstop.

Zouden ze gelijk kunnen spelen, misschien winnen? De kans zat er wel in....

Met de jarige Melissa als aanvoerder begonnen de meiden vol goede moed aan de wedstrijd. Het was een spannende eerste helft, waarbij Tzum meer balbezit had. Er waren van beide teams wat kansen, maar beide teams wisten het doel nog niet te vinden.

In de rust is er uit volle borst gezongen voor de jarige en werd er getrakteerd.

De dames waren al wel wat moe, maar ze moesten nog even 1 helft knallen en daarna kunnen ze genieten van de wel verdiende winterstop.

In de 2e helft kwam MKV meer in het spel, maar toch wist Alice te scoren!!!! Het was een wat raar doelpunt, want de keeper greep totaal langs de bal terwijl deze rustig langs haar heen rolde. De meiden staan voor!!!!

Later kregen Alice en Anke nog een kans, helaas geen doelpunt. Ook MKV kreeg een aantal mooie kansen, maar gelukkig wisten zij het doel ook niet te raken. Toen kwamen de laatste 5 minuten, zouden de meiden de winst vast kunnen houden??? Het team heeft goed gevochten tot het fluit signaal klonk. JAAAAAAA, WINST VOOR ME1!! Wat een ontlading bij de meiden (een ook bij de toeschouwers langs de kant!). Super goed gedaan dames, met winst de winterstop in. Beter hadden ze het niet durven te dromen. Nu lekker genieten van de rust, jullie hebben het verdient!