14-09-13 Franeker ME1 - Tzum ME1
14-09-2013
Vanochtend moesten de meiden vanTzum voetballen tegen de meiden uit Franeker. Uiteraard regende het weer eens, zoals het vaak doet tijdens de wedstrijden. Voor Cilke was het haar eerste wedstrijd, spannend!
Beide teams gingen goed van start, maar Tzum zette wel wat meer druk dan Franeker. Er kwamen een paar mooie kansen van Anke en Alice, helaas gingen ze er niet in. Daarna kreeg Franeker een paar goede kansen, 1 bal belandde zelfs op de paal en gelukkig ging deze naast.
Iedereen werkte super goed en ineens was daar de 0-1! Anke heeft een prachtig doelpunt gemaakt!! Vlak voor rust kwam Franeker door een klein foutje terug op een gelijke stand. De stand bij rust was dus 1-1.
In de tweede helft speelden beide teams nog steeds erg goed. Alleen Franeker had wat meer geluk. Daardoor konden ze 3x scoren.
Helaas ging de wedstrijd dus verloren in 4-1, maar meiden jullie kunnen toch zeer trots zijn. Jullie hebben een goede wedstrijd gespeeld en hebben zelfs even voor gestaan! Dit geeft goede moed voor de rest van de competitie.