27-04-13 Holwerd F1 - Tzum F1
Vanmorgen traden de mannen van de F ten strijde tegen Holwerd F1.

Aangezien ze gisteravond nog de line-up in het Cambuurstadion hadden mogen verzorgen, lagen de verwachtingen van de supporters niet heel hoog.

Het begin van de wedstrijd was wat afwachtend en Holwerd leek hier de leiding te hebben. Holwerd kwam met een aantal aanvallen die goed werden afgeweerd door keeper Sido.

Na 11 minuten kwam de eerste goal van Sander. Dit gaf vertrouwen en het spel kwam steeds meer op gang waarbij iedereen zijn steentje bijdroeg.

Na 18 minuten kwam de bal helaas op de zijpaal terecht en was Ids gevaarlijk dicht bij het doel van de tegenstander maar kon net niet scoren.

Vlak voor de rust scoort Sander 0-2 en even later 0-3!
Hierna klonk het fluitsignaal van de scheids om te rusten.

Na de rust ging de wedstrijd in razende vaart verder. Sander zorgt vrijwel direct voor 0-4.

Gerrit-Jan doet ook een mooie poging, helaas zonder resultaat. Teade-Wytze weet via de keeper te scoren: 0-5! Ook Sido onderneemt een goede aanval, Ids weet vanuit het middenveld weg te lopen maar mist helaas. Sander zorgt ervoor dat de stand oploopt.

De tegenpartij krijgt de smaak ook nog even te pakken, doet een aanval op het doel maar onze keeper weet de bal te weren. Daarop kwam de bal direct terug en deze zit!

De druk op het doel van Holwerd wordt weer opgevoerd maar Holwerd komt terug met een 2e tegendoelpunt.

Eindstand wordt zo 2-8!

De penalty’s worden genomen en de handen geschud.

Aanvoerder Hajo bedankt de scheidsrechter en moe maar voldaan gaan de jongens douchen en huiswaarts.

Een verrassend spannende wedstrijd, ga zo door!

Groetjes, Brikita Starke.
Vrijdag 12 april; aanvang 19.30 uur