06-04-13 Tzum MB1 - Nicator MB1
VV Tzum - VV Nicator 6 april'13

Het was vandaag mooi weer om te voetballen. Het zonnetje scheen.

We moesten verzamelen om 10;15 en na een goede warming-up begonnen we om 11 uur aan de wedstrijd. Lotte had voor school gesport dus zij wou liever in het veld staan, daardoor stond Annerigt S de eerste helft op goal.

We begonnen sterk en na 5 minuten scoorde Anke door een mooie voorzet van Johanna.

Daarna zakten we in en scoorde Nicator. Snel daarna kwam ook de tweede goal voor Nicator.

Nu werden we weer wat feller maar het hielp niet veel want Nicator scoorde weer.

Toen Frank af vloot voor de rust stond het 5-1. Na de rust kwam Johanna op goal. Amarins moest weg dus nu hadden we geen wissels meer. We begonnen weer sterk, maar Nicator begon ook steeds sterker te worden.

Na een tijdje scoorde Nicator weer en was het al 6-1. Halverwege de tweede helft kregen wij een vrije trap omdat een meisje van Nicator "boe" riep. Hier konden wij wel om lachen en de meisjes van Nicator ook wel.

Aan het einde van de wedstrijd verloren we de hoop en we hebben uiteindelijk 8-1 verloren.

Groetjes Nynke de Schiffart