19-05-12 Tzum MC2 - Tzum MC1
Hallo,

Op zaterdag 19 mei was de wedstrijd Tzum mc2-Tzum mc1 we begonnen om 10.00 uur lekker vroeg ons bed uit dus. Maaike Bankert was weer mee als onze super goeie versterking.

Het was een spannende wedstrijd met aan beide kanten veel kansen. We begonnen redelijk goed, en hadden veel kansen maar we scoorden niet. Helaas mc1 wel.
Na de rust:
In de 2e helft gingen we door proberen en proberen, weer hadden we vele kansen en weer scoorden we niet. Maar mc1 wel, het was 0-2. Het was een zeer vermoeiende wedstrijd. Voor beide partijen, dat kwam omdat we allebei echt niet wilden verliezen. Mc1 scoorde nog een keer. 0-3. Daarna hebben we weer vele kansen gehad en nog veel geprobeerd maar het lukte niet.
Toen floot Frits het eindsignaal.
Na de wedstrijd hebben we met z’n allen heerlijke pannenkoeken gegeten. Bedankt dames van VV Tzum!
En Alle volgende keer wel je pannenkoek opeten he, hoeveel suiker en stroop er dan ook opzit!

Al met al het was een hele gezellige wedstrijd.

Annerigt Terpstra