02-06-12 kampioenen VV Tzum
E1 en D1 Kampioenen van VV Tzum

Zaterdagmiddag 2 juni was het dan eindelijk zover; de kampioenen van VV Tzum werden als echte helden gehuldigd op het sportcomplex ’t Lyntsjepark.

De D1 begon om 13:00 uur met een wedstrijd tegen de ouders, welke met strafschoppen werd geëindigd. Een uitslag van 7 -7 als resultaat.

De E1 werd om 13:00 uur gehuldigd in de kantine. Na de huldiging hebben ze lekker patat en een frikandel gegeten. Vervolgens een groepfoto met de mooie prijzen en bloemen en niet te vergeten de bokaal. Vervolgens is de E1 op de kar van Gerrit Politiek door het dorp gegaan onder luid getoeter en gejuich. Na dit feest mochten de kinderen weer naar huis toe met hun mooie voetbalstandaard.

De D1 werd na de penalty’s gehuldigd op het veld, de kinderen en de trainers en leiders kregen allen een mooie standaard en een mooi bloemetje. Niet te vergeten voor het gehele team een mooie voetbal bokaal.
Door Frank en Dirk Tjeerd werden ook nog eens de wasvrouw, de fotograaf, de douchevrouw en de scheidsrechter in het zonnetje gezet. Want ja zonder vrijwilligers kunnen zij niet. Echt een dankbaar gebaar namens de heren.

Omdat Frank deze wedstrijd voor het laatst als trainer/leider fungeerde werd er door Dirk Tjeerd, Wijbren, Debby, Alle en Arjen een mooi fotoboekje overhandigd met voetbalfoto’s erin van de afgelopen jaren van dit team. Frank nogmaals bedankt en we zien je wel weer op ’t veld.

Na deze hele happening was ’t tijd voor een mooie groepsfoto en vervolgens ook op de kar met Gerrit door het dorp onder luid getoeter en gejuich.

Na deze rondrit op de kar was het tijd om met de D1 te gaan eten. Dit keer geen patat voor het team, maar heerlijke pannenkoeken die Andrea heeft gebakken. Andrea heeft goed haar best gedaan want ze had wel 125 pannenkoeken welke natuurlijk echt niet op zijn gegaan. Ben bang dat ze vandaag weer pannenkoeken
hebben gegeten bij familie ter Horst.

Nadat ze hun buikjes rond hadden gegeten was het tijd om te douchen en zich om te kleden om vervolgens weer huiswaarts te keren met hun mooie voetbalstandaard en het bloemetje.

Wij kunnen terug kijken op 2 zeer geslaagde feesten en via deze weg wil ik Damian en Agnes hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens deze happening. Bedankt.

Debby