03-03-12 Stormvogels 1 - Tzum 1
De eerste 20 minuten begonnen we redelijk, we hadden de wedstrijd onder controle
en voetbalden bijna constant op de helft van Stormvogels, op een enkele counter van stormvogels na.Met enige regelmaat kwamen we voor de goal van Stormvogels alleen ontbrak het aan een goede eindpass of individuele actie in de zestien.

Na een minuut of 25 onderschepte Stormvogels een pass op het middenveld en zette de counter in.
Door twee man van ons het bos in te sturen met een schijnactie kon de middenvelder hun nummer 15 bereiken en deze kon scoren, toch wel wat tegen de verhoudingen in, ondanks dat wij ook niet echt geweldig voetbalden. Na deze goal gingen wij steeds slechter voetballen, veel slechte passes en bal aannames. Met een 1-0 stand gingen we de rust in.

Na de rust kwam Hendrik erin voor Edwin. Hendrik werd voorstopper en Bouwe schoof door naar het middenveld, we streden voor wat het waard was en hadden ook het geluk niet mee, Frits schoot knap in maar de keeper redde met behulp van de paal, in de rebound schoot Bouwe jammer genoeg de bal er ook niet in.
Na een half uur spelen in de tweede helft werd de linksachter van Stormvogels eraf gestuurd nadat hij had getracht een fanatieke Frits te wurgen.
Hierna waren we alleen nog maar aan het aanvallen en kopte Reinout de bal tegen de kruising en schoot Frits nog op de lat, de bal mocht er echt niet in.
Een paar minuten voor tijd kwam Stormvogels nog op 2-0 door een counter.
Er is veel strijd geleverd deze wedstrijd, maar het voetbal was ondermaats.
Volgende week naar Ouwe Syl en dan moeten we daar de punten maar pakken.

Edwin
Zaterdag 12 Juni