28-04-12 Zeerobben F5 - Tzum F2
Tzum F2 naar Zeerobben in Harlingen

Op zaterdag 26 april mochten de jongens en meid van F2 het op nemen tegen Zeerobben. We vertrokken in de stromende regen om 09.45 uur naar Harlingen. Vandaag moesten we zonder Sander, omdat hij op vakantie was.
Het werd maar niet droog, dus de ouders konden gebruik maken van een paraplu, voor zover die niet wegwaaide en de jongelui gingen vol goede moed van start! Binnen een paar minuutjes was het Jan-Tymen die de openingstreffer wist te scoren! Het team moest wel even wennen, nu Sander niet van de partij was, maar door een snelle 2e goal van Jan-Tymen was er een mooie voorsprong.
Cas begon ook z’n weg naar de goal te vinden en wist de 0-3 te scoren. De keeper van Zeerobben vond het toen wel genoeg en vroeg aan de omstanders hoe lang het nog ging duren…….Helaas voor hem moest hij nog even aan de bak. Simon kwam ook goed in het spel en liet vooral opa en mama even zien wat hij kon. De overige vaste supporters wisten dit al, maar vandaag ging het nog beter!
Toen kwam, gelukkig voor het publiek, het fluitsignaal voor de rust. Limonade en koffie!
Na rust, was deze verslaggever te laat voor de snelle goal van Cas, waarmee de stand op 0-4 kwam. Melissa en Gerrit Jan verdedigden weer goed achterin. Jammer genoeg kwam er een slippertje van onze keeper en wisten de Zeerobben een doelpunt te scoren! 1-4.
Gelukkig ging het team weer snel verder richting de goal van Zeerobben en kon Jan-Tymen via een mooie solo 1-5 scoren. Ids, Hajo en Kacper wisten de bal ook de goede kant op te schoppen en al heel snel daarop scoorde Cas de 1-6 door mooi samenspel met Jan-Tymen.
Toen de wedstrijdtijd bijna voorbij was ging Jan-Tymen nog een laatste keer richting goal en scoorde. Eindstand 1-7! Het einde van de wedstrijd kwam erg abrupt toen de wedstrijdbal in de sloot terecht kwam. Het is nog de vraag of er maar 1 wedstrijdbal was of dat de scheidsrechter zin had in de warme douche… Onze jongens en meid in ieder geval wel; goed gedaan en weer 3 punten op zak!

Op naar de volgende wedstrijd! Zet ‘m op!

Groetjes van de vaste supporters1
Zaterdag 18 September