26-04-12 Tzum MC2 - Leeuwarden MC1
Zaterdagochtend 14 april zouden we tegen Leeuwarden spelen maar Leeuwarden had te weinig speelsters en daarom belden ze af.
De wedstrijd werd ingehaald op donderdag 26 april.

Het zonnetje scheen lekker maar het waaide heel erg hard. De eerste helft hadden we tegenwind maar we speelden echt heel erg goed iedereen zat goed bovenop, de bal. Na een tijdje scoorde Anke het eerste goal, we stonden 1-0 voor. Doordat goal gingen we nog beter spelen en even later scoorde jitske ( de verdedigster) de 2-0. maar toen schoot ik de bal uit en een meisje van Leeuwarden schoot hem terug naar het goal, de bal stuiterde zo hoog dat hij over mij het goal in stuiterde. Toen was het 2-1. maar vlak voor de rust scoorde Anke nog de 3-1.

In de rust kwamen we lekker bij, daarna gingen we de tweede helft in. We begonnen niet zo sterk als in de eerste helft. Want al snel scoorde Leeuwarden de 3-2. Leeuwarden begon steeds ruiger te en botste overal opin, toen moesten wij er natuurlijk ook meer inop want anders zouden we de bal niet meer krijgen. Toen de wedstrijd bijna was afgelopen werd het 3-3 Leeuwarden scoorde nog een goal.

Jammer genoeg niet 3 punten maar wel 1 en dat is best goed want meestal verliezen we.

Groetjes Anne-Rixt Cnossen