21-04-12 Tzum 1 - IJVC 2
21-04-2012

Vandaag nam Tzum het op tegen IJVC, omdat Tzum vorige week zo goed z`n mannetje hield wou Appie vandaag weer beginnen met dezelfde opstelling:

Goal: Alle
Verdedigers: Justin, Bouwe, Erwin A en Redmar
Middenvelders: Erwin H, Reinout, Edwin en Harmen
Spitsen: Ane Piet en Frits

In tegenstelling van de vorige week begon Tzum slecht aan de wedstrijd.
We speelden heel chaotisch waardoor IJVC wel kansen kreeg maar deze niet optimaal benutte.
Toen we eindelijk een beetje in de wedstrijd kwamen creëerden we zelf ook nog wat kansen.
Maar door een goed uitgespeelde aanval van IJVC wisten ze als eerst het goal te vinden.
IJVC kon deze voorsprong niet lang behouden. Door een lange bal op Harm, die in het strafschop gebied getackeld werd door de keeper, claimde een strafschop.
Deze terechte strafschop werd koelbloedig binnen getikt door Harm zelf, dus de kansen waren weer gelijk 1-1
De laatste paar minuten waren we aan elkaar gewaagd en kregen we van beide kanten kansen maar het bleef 1-1.

In de rust kregen we een paar instructies van Appie, maar we hadden zelf ook door dat we onder de maat voetbalden.
Desondanks begonnen we de tweede helft weer zeer slecht, maar kwamen goed weg.
Toen we de wedstrijd weer een beetje onder controle hadden kregen we kansen en waren we weer aan elkaar gewaagd.
De wedstrijd kon weer alle kanten op. Toen we een dikke 20 minuten bezig waren wist IJVC toch te scoren. We bleven toch nog in de wedstrijd en zakten niet weg.
Even later begingen we een overtreden en door een paar woordenwisselingen gaf Bouwe een tik weg en kon meteen vertrekken.
Daarna was het niet echt een wedstrijd meer en zakten we weg. IJVC wist nog een keer te scoren en de uitslag eindigde met 1-3

Maandag hebben we geen trainen en dinsdag moeten we meteen weer aan de bak tegen Berlikum, zien of we dan beter uit de startblokken komen.
Zaterdag 13 November

10:00 u