29-09-12 Tzum F1 - Beetgum F2G
Voor sommige was het de eerste wedstrijd in de blauw-gele tenue; Teade Wytse, Luuk, Ryan en Allard mochten zich vandaag voor het eerst in het zweet werken voor Tzum F1.

De eerste wedstrijd van het seizoen begon goed. Het weer was een beetje wisselvallig, maar dat kan niet gezegd worden van de prestatie van onze spelers. Vanaf begin werd er richting de doel van de tegenstander gespeeld. De tegenstander mocht weliswaar beginnen, maar verloor snel de bal aan onze team. Al heel snel hadden we hele grote kansen en na ongeveer 10 min. viel het eerste doelpunt, Sander mocht na goede samenwerking de bal in de doel zetten.

Na 15 min. spelen werd er gewisseld en de debutanten Ryan, Luuk en Allard kwamen het veld op. Ze lieten meteen zien dat zij heel goed een bal kunnen schoppen. Teade Wytse had vanaf begin in het veld gestaan en mocht na een goede inzet langs de lijn uitpuffen. Wij gingen de rust in met een 3-0 voorsprong.

In de tweede helft ging het team onvermoeid door. Er werd heel goed gekeken, gezocht en overgespeeld naar medespelers en algauw werd er weer gescoord. Tegelijk stond onze verdediging als een muur en al met al kreeg de Beetgummers geen kans om zich te bewijzen. Uiteindelijk heeft Tzum met 9-0 gewonnen en Kacper mocht de laatste treffer maken..

Goed gedaan met z’n allen, ga zo door…

Lene
zaterdag 16 februari;