29-09-12 Makkum D2 - Tzum D1
Op zaterdag 29 september mochten we dan eindelijk beginnen met de eerste competitie wedstrijd.
We moesten de eerste wedstrijd om 8 uur al verzamelen bij VV Tzum, want we moesten om 9 uur voetballen
in Makkum.
Het was niet echt mooi weer vandaag, het regende, maar dat maakt voor ons niks uit.
Om 9 uur begonnen we te voetballen tegen Makkum. Het was best wel even spannend allemaal want het was voor ons de eerste echte serieuze wedstrijd op het grote veld.
Vrij snel scoorden we de 0 - 1. Het ging eigenlijk best wel goed met ons team. De 0 - 2, 0 - 3, 0 -4, 0 - 5 en 0 - 6 volgden vrij snel. Klaas had nog een geweldig schot op goal, maar helaas ging deze net naast.
We voetbalden leuk en combineerden erg goed met elkaar. Iedereen kreeg de bal wel een keer en zelfs bij het goal werd de bal nog afgegeven aan een ander zodat deze ook kon scoren. In de rust stonden we al met 0 - 6 voor.
Na de rust gingen we er weer goed tegenaan, maar was het Makkum die meer de bal had en wat meer kansen kreeg. Gelukkig stond de stofzuiger (ikke) van Tzum in het veld en werden de meeste kansen voor Makkum aardig weggeveegd. Ook in de tweede helft kreeg Klaas een geweldige kans om te scoren, maar helaas kopte hij de bal net over. We hebben de wedstrijd met 0 - 8 gewonnen.

De doelpunten werden gemaakt door:
Timo 4 x
Jelle 2 x
Joël 1 x
Gertjan 1x

Het was een leuke wedstrijd. Volgende week mogen we thuis voetballen tegen Arum/Stormvogels D1
Komt allen om ons aan te moedigen

Groetjes van Kevin.