29-09-12 Franeker Vr2 - Tzum Vr1
Tzum – franeker 29-09-2012
Op deze zonnige laatste zaterdag van september gaan we de strijd aan tegen de dames van Franeker. Of nou ja tegenwoordig is “vrouwen” maar dat terzijde. Jacob zijn idee om thuis de warming up te doen pakt goed uit! Eenmaal aangekomen in Franeker is het inderdaad en chaos en is niet eens een box voor ons vrij. De tassen dumpen we naast de dugout en starten de wedstrijd. De eerste helft verloopt een beetje onwennig we zoeken ons spel, maar die wordt ons niet makkelijk gegeven. We duiken met 3-1 de rust in. Na de rust vervolgen we ons inmiddels verkregen spel. De stevige tegenwind deert ons niet en zorgt ervoor dat we de wedstrijd uiteindelijk met 8-1 in the pocket hebben! 4 knallers van Hilda, 3 van Speedy gonzales en jawel 1 van onze topper Annie! Voor Akkelyn eindigt haar debuutwedstrijd met een verdraaide knie. Jammer genoeg stapt Franeker uit de competitie en zijn de punten verloren, maar de eer blijft !
Bedankt dames en tot volgende week op het veld!
Anjali Kooistra