06-10-12 Tzum E1 - St Annaparochie E6
Na een sterk begin waarbij het al na een minuut raak was en Janko kon tekenen voor de 1-0 voor Tzum, zakte het tempo een beetje in en ging het spel sterk over en weer. Door het goede werk in de achterhoede met name van Cas bleef de 1-0 voor Tzum staan. Bij een doorbraak van St Anna in de 10e minuut wist Redmer met een uitstekende redding zijn doel leeg te houden. Het spel in de eerste helft ging over en weer maar werd toch voornamelijk door Tzum gemaakt. Toch wist St Anna in de 20ste minuut door te breken en konden daarbij de 1-1 op het scorebord laten zetten.

Na de pauze waarin de coach met een ferme toespraak de neuzen van Tzum weer de goede kant had opgezet namen de voetballertjes van Tzum de draad weer op. Dit resulteerde in de 5de minuut van de 2de helft al in een doelpint van Robin, hiermee stond Tzum weer voor. Hierna ging het spel weer wat over en weer maar Tzum wist het achterin goed dicht te houden. Ook op de helft van de tegenstander wist Tzum de druk erop te houden en waren zij meerdere malen gevaarlijk voor het goal van de tegenstander. In een van deze aanvallen wist Robin een mooi afstandsschot de 3-1 op het bord te krijgen. Ondanks de druk die St Anna probeerde te zetten bleef de achterhoede overeind en kon Tzum de wedstrijd afsluiten met een 3-1 winst. Na een goede serie penalty's werd Cas verdiend gekozen tot man van de wedstrijd.