06-10-12 Tzum D1 - ST Aum/Stormvogels'64 D1
06-10-12 Tzum D1-Arum/Stormvogels
Zaterdag 06 oktober 11:15 uur begonnen we met onze tweede wedstrijd, ditmaal mochten we thuis voetballen. Het was even weer inkomen de eerste paar minuten maar als snel stonden we met 1-0 voor daarna volgende de andere doelpunten al snel. We gingen de rust in met 5-0. Tijdens de rust na een lekker bekertje ranja waren we klaar voor de tweede helft. Arum/Stormvogels kreeg wat meer kansen in de tweede helft maar door een paar mooie reddingen van onze keeper Sven kregen we geen doelpunten tegen. De enige keer dat de tegenstander heeft gescoord was in het voordeel voor ons. Wij zijn erg blij met onze tweede overwinning op het grote veld. We hebben de wedstrijd met 13-0 gewonnen. Heel leuk dat er weer veel ouders waren om ons aan te moedigen.
Volgende week moeten we weer voetballen. We moeten dan tegen Blauw-Wit D6.
De doelpuntenmakers:
Joël 5 x