10-11-12 Tzum ME1 - Stiens ME1
Stiens kwam in Tzum voetballen. Vorige keer hadden we verloren. We hopen dat we het dit keer beter doen.
Vol goede moed begonnen we de wedstrijd tegen Stiens met Anke op keep. Al snel stond Stiens met 2-0 voor. Jessie kwam flink in actie en scoorde bijna een goal voor Tzum. Alise stond flink te verdedigen voor het goal en af en toe werd er getackeld maar helaas gingen de Tzummer meisjes met een 4-0 achterstand de rust in.
Na de pauze kwam Gerbrich op keep en hoopten we dat er toch eindelijk eens gescoord werd door Tzum. Maar helaas de meisjes uit Stiens blijven te sterk! En als snel stond het 10-0.
Ook Jildau probeerde weer te voetballen na haar blessure, maar helaas de bal kwam wat ongelukkig tegen Jildau haar hak aan waardoor zij een eigen goal scoorde.
Nienke, Anke en Jessie probeerden uit alle macht te scoren maar het mocht niet zo zijn.
Er volgde nog een flinke redding van Gerbrich met de bal tegen de lat, maar later werd de 14-0 nog gescoord en zo eindigde deze wedstrijd.
Maar de meisjes laten de moed niet zakken en blijven gelukkig veel plezier houden in het voetbalspel!!!
Groetjes Gerbrich (met hulp)!