10-11-12 Tzum F1 - AVC F
Op 10 november 2012 gehouden in Tzum, wedstrijd tussen ons team en het team van AVC Sexbierum. Bij het doel in de eerste helft was Ids en de captain was Kacper. Het begin waren we een beter team, dat werd bevestigd al in de eerste minuut scoorde het eerste doelpunt onze captain. Volgend doel kwam slechts twee minuten later, Kacper versloeg de doelman opnieuw. Later in de wedstrijd, scoorde onze grote quarterback Sander 2 doelpunten. De doelpunten uit de eerste helft eindigde met een 4 - 0 resultaat. Een pauze in de tweede half van het spel is veranderd de doelman. Nu ons doel verdedigde Sido.

Na ingevorde onze betrouwbare Sander bouncers geslagen drie tegenstanders en Kacper die scoorde twee doelpunten. De tegenstander altijd geprobeerd te komen in onze strafschopgebied, maar alleen in de tweede helft verloren we een doelpunt. Rivaliteit tussen onze twee team eindigde met het resultaat 9-1, dat is onze volgende overwinning!

Lof verdient en hoewel het hele team op het wedstrijdformulier zojuist hebt getypt Sander en Kacper om de wedstrijd te winnen is te wijten aan het hele team. Al onze spelers hebben laten zien dat ze kunnen spelen en rennen in het team. Proficiat aan allen en veel succes voor de volgende wedstrijd. Wedstrijd speler was Ids, gefeliciteerd!

een helft

9.01 Kacper

9.03 Kacper

9.11 Sander