03-11-12 Tzum F1 - Frisia F12
Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, de 2 koplopers tegen elkaar!
En de verwachtingen werden waargemaakt, beide ploegen hadden er veel zin in en waren erg gretig.
Er werd op scherp gevoetbald.
Sido maakt de openingstreffer 1-0. Hierna ging Frisia weer in de aanval en werd het 1-1.
De jongens van Tzum waren bloedfanatiek, evenals de ouders langs de lijn. Kacper maakte voor de
rust de verlossende 2-1.

In de rust werd er alles aan gedaan om de Tzummer boys in opperste concentratie te houden. Lekkere
limo en een peptalk van de coach.

En ja hoor, daar kwamen ze weer aan. Ook Frisia bleek nog goed in het spel te zitten. Beide teams maakten
heel wat meters. Vooral Melissa, die liep iedereen voorbij! Toch maakte Frisia de 2-2, even een teleurstelling.

Maar de kracht zit in het nooit opgeven en Tzum vocht terug en al snel maakte Kacper de 3e treffer. Wat een ontlading.
De spanning liep op, kon Tzum de voorsprong vasthouden? Jazeker, ze speelden of hun leven er van afhing en Kacper maakte de 4e treffer, 4-2. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. Tzum won terecht van Frisia in een zinderende wedstrijd met 4-2.

Heel goed gedaan jongens!

groetjes, Klaas en Jeltje Weijer