24-09-2011 Tzum F1 - Blauw Wit F8
Zaterdag 24 september moesten onze jongens en meid spelen tegen Blauw Wit in Leeuwarden.

We begonnen met Redmer op doel en een goed gemotiveerd team die de overwinning van de week daarvoor

nog in gedachten had ( wij als ouders hebben hun natuurlijk wel even weer met de beide benen op de grond gezet en verteld dat we deze wedstrijd nog

moesten spelen en dat ze er niet vanuit moesten gaan dat ze al gewonnen hadden)

Het vooruitzicht was wel erg leuk want na de wedstrijd was hun limonade en taart beloofd.

In de eerste helft werd er erg goed gespeeld en de tegenstander was toch redelijk pittig maar niet pittig genoeg voor de F1 Tzum het eerste doelpunt werd gemaakt door Robin. Daarna wist Robin er nog 2 te scoren en wist Steven er ook nog 1 te maken.Door een goed staaltje verdediging van Tigo , een paar erg goede slijdingen van Cas en goed keep werk van Redmer gingen we de rust in met 0-4.

Na de rust mocht Redmer het veld in en ging Steven op doel, jammer genoeg kregen wij in de eertse minuut een punt tegen en stond het 1-4. Cas maakte daarna een doelpunt en zette de score op 1-5 Nadat hij onderuit was gehaald door de tegenstander. Gelukkig kwam daar onze geweldige begeleister elegant aanrennen om een natte spons op de zere plek te houden. Tot 2x toe is zij in actie geweest om de pijn te verzachten.

Om het verder goed af te maken maakte Robin het eindsaldo op 1-6 en ging iedereen uit zijn plaatje.

Goed werk jongens en meid ( Nienke voor je eerste wedstrijd heb je het erg goed gedaan en laten zien dat je absoluut niet bang bent voor de bal en je mannetje weet te staan)

Ik ben trots op je !

Groetjes Marcia Bankert
Zaterdag 7 December

12:00 u Sds 3 - Tzum 1
14:30 u Tzum Vr1 - Sc Franeker Vr2
10:00 u Tzum Jo12-1 - Zeerobben Jo12-2
09:00 u Avc Jo10-1G - Tzum Jo10-1

Zaterdag 14 December

14;30 Arum/Stormvogels 2 - Tzum 1
10:00 Tzum Jo10-1 - Vsv'31 Jo10-1G

Hierna is het winterstop tot Januari/Februari 2020.
Namens V.V Tzum wensen wij u Fijne feestdagen en een sportief 2020 toe.