17-09 Tzum 2 - AVC 3
Afgelopen zaterdag speelde Tzum 2 de eerste thuiswedstrijd tegen AVC 3 uit Sexbierum.
Tzum speelde in de volgende opstelling:

Damian
Bertus- Erwin- Jan-Willem- Hendrik
Willem- Marco -Jan
Sjoerd - Frank- Jildert

Wisselspeler was Romke.

Tzum begon aardig aan de wedstrijd. Het blijkt dat het nieuwe team wennen is. Iedereen is nog niet lekker op elkaar ingespeeld. Dit resulteerde dan ook in een zeer matige eerste helft en een ruststand van 0-2. Tijdens de rust is er goed besproken dat er meer gevoetbald moet worden en dat er beter samengespeeld moet worden, dit ontbreekt nog teveel. Verder hebben we de rust ook genomen zoals het bedoeld is, rusten.

Tzum speelde de tweede helft aanzienlijk beter en rustiger. Gelukkig werd er i n de tweede helft zelfs 2 x gescoord door Tzum. De eerste treffer was een mooi afstandsschot van Sjoerd. En ook het tweede doelpunt was een mooi opgezette treffer, zoals het hoort te gaan.
Helaas scoorde AVC3 ook 2 keer in de tweede helft.
Einduitslag 2-4.
Volgende wedstrijd zal zijn tegen SSS ’68 2. En deze gaan we winnen.
Zaterdag 10 Oktober

14:00 uur Tzum 1 - Vcr 2