29-10-11 Warga F3 - Tzum F1
Wedstrijd Tzum F1 tegen Warga

We staan allemaal alweer om 8 uur klaar voor weer een nieuwe wedstrijd. Deze keer in Warga.

Nadat iedereen aangekleed is, gaan we van start met de eerste helft. Warga begint lekker en knalt in de eerste 10 minuten al een bal langs Steven het doel in!
Tja, we moeten er een beetje inkomen, maar de jongens worden meteen scherp. Na nog een 10 minuten slaan we terug en maakt Robin ons eerste goal. Vrij snel daarna maakt hij de 2-1. Redmer is goed op dreef en vecht zich naar voren en scoort de 3e goal.
Cas komt in actie en vindt dat er best nog 1 bij kan en daar scoort hij de 4-1! Warga komt wel aan de bal, maar Tzum is zo in de 'mood' van het winnen dat het voor hen moeilijk blijkt nog een goal te maken. Dit mede dankzij de goede verdediging van Piter-Gerben, Tigo, Piter en Janco. Nynke krijgt nog een bal voor de voeten, maar kan hem net niet mooi voor de voet krijgen om in te schoppen. Ze schopt echter wel een paar ballen weg van de goal van de tegenpartij, erg belangrijk!Vlak voor rust wordt het 5-1 voor ons door nog een goal van Robin.
Na rust geven we weer niet veel uit handen en gaan op dezelfde fanatieke voet verder. Nu met Redmer op goal. Die heeft echter weinig te doen. Hij pakt de ballen die wel van Warga komen prima op en daarna met 1 heel mooie redding uit de lucht.
Na een mooie voorzet van Steven maakt Robin de eerste en daarna de tweede goal in de 2e helft. Steven maakt de laatste goal die via de 2 doelpalen in het net beland. Daarmee staat de teller op 7-1!De scheidsrechter heeft anders beoordeeld en ons een punt meer gegeven. Nou ja, bedankt dan. Heel goed gespeeld allemaal!
De penalty's als afsluiter geeft de feeststemming nog een duwtje en tevreden gaan we douchen en naar huis.

Tot de volgende wedstrijd

Piter en Joke Vollema
Programma
Zaterdag 10 Oktober

14:00 uur Tzum 1 - Vcr 2

15:45 uur Tzum Vr1- Twijzel Sc Vr1

10:00 uur Tzum Jo14-1 - Harkema Opeinde Jo14-1

Zaterdag 17 Oktober

14:30 Uur Tzum Vr1 - Vcr Vr1
Aanmelden nieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!