29-10-11 Beetgum 2-Tzum 2
Beetgum 2 – Tzum 2

Op zaterdag 29-10-11 stond voor Tzum 2 de uitwedstrijd tegen beetgum op het programma.

We verzamelde om 13:30 bij de kantine om te vertrekken.

Opstelling.

Opdoel: jordy

in de verdeging: Sjoerd,Erwin,Jan willem, Bertus

op het middenveld: Tim,Geert,Jildert

voorhoede: damian,DT,Willem

wisselspelers: Daniel,Wilco,Henk-jan

bij aankomst op het sportcomplex in Beetgum gingen we ons omkleden.

Ondertussen hield Andre zijn praatje en zei dat we rust aan de bal moesten hebben, aangezien we de bal vaak weer veelte snel kwijt zijn, Iedereen knikt wat ja dat gaan we doen. Maar in werkelijkheid gebeurde dat toch weer niet.

We waren weer veelte gehaast aan de bal als we hem in de ploeg hadden werd ie naar voren geschopt of over de zijlijn getrapt, omdat de tegenstander dan weer vroeg druk gaf.

Na zo'n 20 minuten kwam er een lange bal over de verdediging heen vallen en kwam de spits alleen op jordy af die twijfelde of ie door moest gaan of blijven staan. Hij koos ervoor om te blijven staan en werd daardoor gepasseerd dus 1-0 voor Beetgum.

Vlak daarna raakte damian geblesseerd en werd vervangen door Daniel. De eerste helft kregen beide teams nog wel een kans maar werd er niks meer benut. 1-0 rust.

In de rust kwam andre er weer op terug wat we voor de wedstrijd hadden afgesproken. Dus gingen we het weer proberen we kwamen wel beter tot voetballen toe maar werden de kansen niet afgemaakt Daniel ging alleen op de keeper af maar knalde bal hoog over.

Na wat aanvallen van hun kwam dan toch de 2-0 en de 3-0 vallen en konden weer zonder punten naar huis.

Komende zaterdag weer een nieuwe kans en hopen dat we dan de 3 punten mee kunnen nemen.

Groeten

Jordy.